Experiència

Benvolgut tothom!

Em dic Javier i sóc assessor d’organitzacions d’economia social i expert en l’àmbit de la gestió i l’assessorament laboral.


Els primers cinc anys tasques de Comercial desenvolupant i consolidant el mercat de Catalunya i València, bàsicament a l’àrea d’establiments.
Posteriorment en l’oficina de la Delegació de Barcelona … Els últims nou anys gestió i coordinació a l’Àrea de Grans Empreses. Estudi i anàlisi de potencials clients i seguiment dels existents, tot això sota dependència directa de la Direcció comercial-Administrativa de les Oficines Centrals de Madrid

… col·laborador professional en el Departament de Gestió i Assesorament Laboral Gestoria especialitzada de l’Hospitalet en associacions, fundacions i petites i mitjanes empreses en l’àmbit cultural, artístic i assistencial i coordinador de l’Àrea Laboral de una Consultoria que dona suport a entitats de l’Economia Social en l’àmbit jurídic, econòmic i laboral.

bla, bla, bla… i molt més bla.

La experiencia se proyecta tanto hacia el futuro como hacia el pasado.
La experiencia no equivale a experto, sólo se asimila a la pericia y se fundamenta en el reconocimiento de lo mucho que queda por descubrir.
Per tot això, la qual cosa he après i el que m’han ensenyat no és més important que el que he viscut amb uns altres i no seria just no expressar el meu agraïment a les persones, a tots els meus companys, caps i col.laboradors en els treballs fets i projectes empresarials realitzats.

Deixa un comentari